Vi er leverandør til virksomheder indenfor jern, metal og plastbranchen. Vi adskiller os fra andre underleverandører ved at få varerne produceret i vores netværk af kinesiske kvalitetsfabrikker. Vi har et unikt sourcingkoncept, hvor styrken er blandingen af vestlig ekspertise, kompetente kinesiske producenter samt stor erfaring inden for produktion og handel.

LINK fremstiller industrielle produkter baseret på kundespecifikke tegninger eller prøver. Ved hvert nyt produkt udvælger vi omhyggeligt den mest kompetente producent i vores lokale netværk. Vores producenter er kinesiske kvalitetsfabrikker, der lever op til vestlige krav om standarder og certificeringer.

Vi er fuldt ansvarlige for hele produktionen. Fra første prøve, til ordrebehandling og levering hos kunden, er det os der styrer hele processen. Og gennem vores kvalitetskoncept sikrer vi at vores kunder altid får prøvesvarende leveringer, og sikrer samtidigt at leveringerne kommer til tiden. Vores brede netværk sikrer også at vi altid har de skarpeste og mest konkurrencedygtige priser.

Kvalitet

Link Industries’ koncept er at sikre en robust kvalitetsstandard gennem faste procedurer og udførlige gennemsyn. Derfor er vi i Kina fokuseret på ekspertise, præcision og ansvarlighed inden for netværket.

Kvaliteten sikres ved at udarbejde kravspecifikationer på de enkelte produkter i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Her specificeres de nødvendige krav og tolerancer, så produktet opnår den krævede kompetence og kvalitet. Efterfølgende udarbejdes altid produktionsprøver til godkendelse inden igangsættelse af produktionen.

Når produktionen sættes i gang, udfører vores ingeniør i Kina flere løbende inspektioner. Hvis bearbejdelsen af et emne kræver flere processer, gennemføres en kontrol efter hver proces. På denne måde opfanges eventuelle fejl tidligt i produktionsprocessen. Dermed har vi mulighed for at rette fejlene uden forsinkelse af leveringen. Inden varerne afskibes, inspiceres emballage, og en inspektionsliste udarbejdes.